Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε στοιχεία επικοινωνίας για τα καταστήματα μας και χάρτες για να μας επισκεφθείτε

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Studio Κολωνάκι

Αναγνωστοπούλου 37, Κολωνάκι
Στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”

Καλέστε Οδηγίες

Studio Κηφισιά

Αργυροπούλου 2, Κηφισιά
Στάση Μετρό “Κηφισιά”

Καλέστε Οδηγίες

Εκπαιδευτικό Κέντρο

Αναγνωστοπούλου 37, Κολωνάκι
Στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”

Καλέστε Οδηγίες

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣΜεταφερθήκαμε πρόσφατα! Το Studio του Κολωνακίου και το εκπαιδευτικό κέντρο μεταφέρθηκαν σε νέο σύγχρονο κτίριο (από Χάρητος 4), στην διεύθυνση Αναγνωστοπούλου 37.


ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα συμπληρώνοντας της παρακάτω φόρμα. Ένας εκπρόσωπος μας θα χαρεί να σας απαντήσει το συντομότερο.

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Ρίξτε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις σε περίπτωση που έχετε απορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Δεν βρίσκετε σχετική ερώτηση; Καλέστε μας!

  Μπορείτε να κλείσετε ένα online ραντεβού για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα καταστήματα μας. Συμπληρώστε την φόρμα κρατήσεων που βρίσκεται στην αρχική σελίδα ή στην σελίδα Online Κράτηση και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσει την κράτηση. Προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία; Κανένα πρόβλημα. Καλέστε μας για να κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά.

  Έχουμε επιλέξει τα διατηρούμε τα group μας με πάρα πολύ μικρό αριθμό ατόμων για λόγους σωστής και μεθοδικής εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό διενεργούμε συχνά τα σεμινάρια μας, εξυπηρετώντας μεγάλο αριθμό εκπαιδευόμενων παρά τα μικρά τμήματα.

  Μπορείτε να κλείσετε online την θέση σας για το επόμενο σεμινάριο. Συμπληρώστε την φόρμα κρατήσεων που βρίσκεται στην σελίδα Σεμινάρια και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσει την θέση. Προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία; Κανένα πρόβλημα. Καλέστε μας για να κρατήσετε την θέση σας στο σεμινάριο τηλεφωνικώς.

  Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

  Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ στην ιστοσελίδα μας:

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Βρείτε μας στα Social Media

  Πραγματοποιήστε online κράτηση από την ιστοσελίδα μας συμπληρώνοντας την φόρμα κράτησης. Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της κράτησης.