Συχνές ερωτήσεις

Δείτε μερικές γρήγορες ερωτήσεις και απαντήσεις που συχνά δεχόμαστε και δίνουμε στους πελάτες μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικές διευκρινίσεις κατά περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να σας κατευθύνουμε.

Εξτένσιον βλεφαρίδων

Ε: Πόσο διαρκούν συνήθως οι επεκτάσεις βλεφαρίδων;
Α: Οι επεκτάσεις βλεφαρίδων συνήθως διαρκούν από 4 έως 6 εβδομάδες με την κατάλληλη φροντίδα.

Ε: Μπορώ να φορέσω μάσκαρα με extension βλεφαρίδων;
Α: Γενικά δεν συνιστάται η χρήση μάσκαρα σε επεκτάσεις βλεφαρίδων, καθώς μπορεί να τις βλάψει και να μειώσει τη διάρκεια ζωής τους.

Ε: Είναι ασφαλή τα extension βλεφαρίδων για ευαίσθητα μάτια;
Α: Οι επεκτάσεις βλεφαρίδων μπορούν να εφαρμοστούν σε ευαίσθητα μάτια, αλλά είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον τεχνικό σας εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιούνται κατάλληλα προϊόντα.

Ε: Μπορώ να φοράω φακούς επαφής με εξτένσιον βλεφαρίδων;
Α: Ναι, μπορείτε να φοράτε φακούς επαφής ενώ έχετε επεκτάσεις βλεφαρίδων, αλλά είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι λαμβάνονται οι κατάλληλες προφυλάξεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με την διαδικασία αλλά και με την υγεινή κατά την τοποθέτηση των φακών, ώστε να αποφευχθεί τυχόν επαφή των φακών με τα extension.

Ε: Πόσο συχνά πρέπει να γεμίζω extension βλεφαρίδων;
Α: Οι επεκτάσεις βλεφαρίδων πρέπει να γεμίζονται κάθε 2 έως 3 εβδομάδες για να διατηρηθεί μια πλήρης και ογκώδης εμφάνιση.

Ε: Μπορώ να φοράω μακιγιάζ ενώ κάνω εξτένσιον βλεφαρίδων;
Α: Ναι, μπορείτε να φοράτε μακιγιάζ με εξτένσιον βλεφαρίδων, αλλά είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα χωρίς λάδι και να αποφεύγετε να εφαρμόζετε μάσκαρα απευθείας στα εξτένσιον.

Ε: Ποια είναι η συνιστώμενη μετέπειτα φροντίδα για τα extension βλεφαρίδων;
Α: Η μετέπειτα φροντίδα της επέκτασης βλεφαρίδων περιλαμβάνει την αποφυγή προϊόντων με βάση το λάδι, το υπερβολικό τρίψιμο ή το άγγιγμα και τη χρήση ενός απαλού καθαριστικού για τον καθαρισμό των βλεφαρίδων.

Ε: Μπορώ να κολυμπήσω ή να ασχοληθώ με θαλάσσιες δραστηριότητες με extension βλεφαρίδων;
Α: Ναι, μπορείτε να συμμετέχετε σε δραστηριότητες νερού με επεκτάσεις βλεφαρίδων, αλλά καλό είναι να αποφεύγετε την υπερβολική έκθεση στο νερό για τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Ημιμίνιμο μακιγιάζ

Ε: Πόσο καιρό διαρκεί συνήθως μια διαδικασία μόνιμου μακιγιάζ;
Α: Η διάρκεια μιας διαδικασίας μόνιμου μακιγιάζ ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 1 έως 2 ώρες.

Ε: Είναι ασφαλές να κάνετε μόνιμο μακιγιάζ ενώ είστε έγκυος;
Α: Γενικά συνιστάται να αποφεύγετε να κάνετε μόνιμο μακιγιάζ ενώ είστε έγκυος λόγω των πιθανών κινδύνων.

Ε: Μπορεί να αφαιρεθεί ή να διορθωθεί το μόνιμο μακιγιάζ αν δεν είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα;
Α: Ναι, το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να προσαρμοστεί ή να αφαιρεθεί μέσω διαφόρων τεχνικών, όπως θεραπείες με λέιζερ ή αφαίρεση τατουάζ με φυσιολογικό ορό.

Ε: Πόσο καιρό διαρκεί η διαδικασία επούλωσης μετά το μόνιμο μακιγιάζ;
Α: Η διαδικασία επούλωσης για το μόνιμο μακιγιάζ διαρκεί συνήθως περίπου 7 έως 14 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων η περιοχή που έχει υποβληθεί σε θεραπεία μπορεί να ξεφλουδίσει και σταδιακά να αποκαλύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Ε: Είναι επώδυνο το μόνιμο μακιγιάζ;
Α: Το επίπεδο ενόχλησης κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας μόνιμου μακιγιάζ μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, αλλά οι περισσότεροι τεχνικοί χρησιμοποιούν αναισθητικές κρέμες για να ελαχιστοποιήσουν τον πιθανό πόνο.

Ε: Υπάρχουν περιορισμοί ή προφυλάξεις μετά το μόνιμο μακιγιάζ;
Α: Αφού κάνετε μόνιμο μακιγιάζ, συνιστάται να αποφεύγετε το άμεσο ηλιακό φως, τις πισίνες, τις σάουνες και την υπερβολική εφίδρωση για μερικές ημέρες για να επιτρέψετε τη σωστή επούλωση.

Μεσοθεραπεία

Ε: Σε τι χρησιμοποιείται η μεσοθεραπεία;
Α: Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος, όπως η αναζωογόνηση, η ενυδάτωση, η μελάγχρωση και η μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών.

Ε: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δούμε αποτελέσματα από τη μεσοθεραπεία;
Α: Τα αποτελέσματα από τη μεσοθεραπεία μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το άτομο και τους συγκεκριμένους στόχους θεραπείας, αλλά συχνά παρατηρούνται αξιοσημείωτες βελτιώσεις μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Ε: Υπάρχουν παρενέργειες ή διακοπές λειτουργίας που σχετίζονται με τη μεσοθεραπεία;
Α: Ήπια ερυθρότητα, μώλωπες ή οίδημα μπορεί να εμφανιστούν μετά τις συνεδρίες μεσοθεραπείας, αλλά αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες συνήθως υποχωρούν μέσα σε λίγες ημέρες.

Ε: Πόσο συχνά πρέπει να κάνω θεραπείες μεσοθεραπείας για βέλτιστα αποτελέσματα;
Α: Η συχνότητα των θεραπειών μεσοθεραπείας εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες και τους στόχους θεραπείας, αλλά συνήθως, συνιστάται μια σειρά συνεδριών με απόσταση 1 έως 4 εβδομάδων.

Ε: Μπορώ να φορέσω μακιγιάζ μετά τη μεσοθεραπεία;
Α: Γενικά συνιστάται να αποφεύγετε το μακιγιάζ αμέσως μετά τη μεσοθεραπεία για να επιτρέψετε στο δέρμα να επουλωθεί. Ο πάροχός σας θα παράσχει συγκεκριμένες οδηγίες με βάση τη θεραπεία σας.

Ε: Ποια είναι η μέση διάρκεια μιας συνεδρίας μεσοθεραπείας;
Α: Μια συνεδρία μεσοθεραπείας τυπικά διαρκεί από 30 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που αντιμετωπίζεται και τη συγκεκριμένη τεχνική που χρησιμοποιείται.