Λίγα λόγια για την εταιρεία μας Permanent Beauty

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2006 από την Κα.Κατερίνα Κουσουρή & την Κα.Μαργαρίτα Βουραζέρη. Είναι η πρώτη εταιρεία που έφερε το ημιμόνιμο μακιγιάζ στην Ελλάδα και ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα εξτένσιον βλεφαρίδων.

Διαθέτουμε δύο πολυτελή στούντιο ομορφιάς για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά. Το εκπαιδευτικό κέντρο Beauty Academy λειτουργεί στη διεύθυνση Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 37 στο Κολωνάκι, για πιστοποιημένη εκμάθηση ημιμόνιμου μακιγιάζ και εξτένσιον βλεφαρίδων.

Σεμινάρια και προϊόντα για επαγγελματίες

Οι κυρίες Κουσουρή και Βουραζέρη είναι εκπαιδεύτριες στα σεμινάρια μας και αναλαμβάνουν προσωπικά να σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους και όλες τις σημαντικές τεχνικές.

Η Χονδρική Πώληση μηχανημάτων, χρωστικών, προϊόντων ημιμόνιμου μακιγιάζ και εξτένσιον βλεφαρίδων γίνεται από τα φυσικά καταστήματα στο Κολωνάκι ή την Κηφισιά, καθώς και από το e-shop www.starslashes.gr.

Η εταιρεία μας σε αριθμούς

Εμπειρία και εξειδίκευση στην ομορφιά

Έχουμε πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης σε υπηρεσίες αισθητικής για:

Σεμινάρια για επαγγελματίες

Εκπαιδευτείτε από τους κορυφαίους επαγγελματίες της ομάδας μας και ξεκινήστε την καριέρα σας με τις καλύτερες προοπτικές και εμπειρίες για μια επιτυχημένη καριέρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας.