Κλείστε το ραντεβού σας μέσω της εφαρμογής UALA

Εκτός από τις φόρμες κράτησης στην ιστοσελίδα μας, τώρα μπορείτε να κλείνετε τα ραντεβού σας και μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ομορφιάς της UALA. Κάντε την κράτηση σας εύκολα και γρήγορα ή συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εξτένσιον βλεφαρίδων.

Κλείσε ραντεβού online ή κάλεσε ένα από τα καταστήματα

Κράτηση μέσω uala.gr

επιλΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:

Permanent Beauty Κολωνάκι

Κολωνάκι, Χάρητος 4, 10675

Κλείστε το ραντεβού σας μέσω της κορυφαίας εφαρμογής ομορφιάς UALA.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ

Permanent Beauty Κηφισιά

Κηφισιά, Αργυροπούλου 2, 14562

Κλείστε το ραντεβού σας μέσω της κορυφαίας εφαρμογής ομορφιάς UALA.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

Θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς και να σας εξυπηρετήσουμε σε ένα από τα καταστήματα μας.

Extension Βλεφαρίδων

Αποκτήστε τις βλεφαρίδες των star με τις υπέροχες βλεφαρίδες από συνθετικό μετάξι StarsLashes. Η σωστή τοποθέτηση δίνει μάκρος, πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες με εντελώς φυσικό τρόπο αλλά συγχρόνως χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων μπορούν να φορεθούν όσο θέλει η πελάτισσα αρκεί να συντηρεί το γεμάτο αποτέλεσμα κάθε 3-4 εβδομάδες. Τα εξτένσιον βλεφαρίδων ακολουθούν το φυσικό κύκλο ζωής της φυσικής μας βλεφαρίδας που φυσιολογικά ανανεώνεται έχοντας ένα κύκλο ζωής 3-4 εβδομάδων.

Τα ειδικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε βοηθούν τη διατήρηση και τονώνουν τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Τα εξτένσιον βλεφαρίδων αντέχουν στο καθημερινό ντους, τη γυμναστική, το κολύμπι και γενικά όλα τα σπορ.

Extension

Οι τεχνικές τοποθέτησης των βλεφαρίδων εφαρμόζονται από επαγγελματία και είναι είτε μία-μία, είτε τοποθέτηση 3D, είτε Russian Volume, είτε Mega Volume.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό, με διάρκεια που συμβαδίζει με τη φυσική ανανέωση των δικών σας βλεφαρίδων, δηλαδή 3-4 εβδομάδες. Καθαρή πολυτέλεια! Βλεφαρίδες από μετάξι. Είναι η νέα γενιά των βλεφαρίδων, με τις οποίες μπορείτε και εσείς να απολαύσετε το look των star.

Ποιότητα

Μήκος

Με την ειδική κόλλα των StarsLashes μπορείτε να κάνετε το καθημερινό σας ντους, τη γυμναστική σας ακόμη και το κολύμπι σας άφοβα. Η διάρκεια τους είναι ακριβώς όπως και οι βλεφαρίδες σας.

Με ένα φυσιολογικό κύκλο 3-4 εβδομάδων οι δικές σας βλεφαρίδες ανανεώνονται. Για να έχετε τη τέλεια πυκνότητα χρειάζεται να συμπληρώνονται συστηματικά κάθε 3-4 εβδομάδες. Ενδείκνυνται για άτομα που φορούν φακούς επαφής.

Υπηρεσίες για βλεφαρίδες

Εδώ θα βρείτε την κατάλληλη περιποίηση για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας. Προσφέρουμε κορυφαία αποτελέσματα για κάθε περίσταση. Τοποθέτηση one by one, 3D έως και 10D, βαφή, περιποίηση, θεραπεία και πολλά άλλα.

Κλείστε ραντεβού απευθείας από την ιστοσελίδα μας

Προτιμάτε να κλείνετε το ραντεβού σας απευθείας μέσω της σελίδας μας; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την κράτηση.

Φόρμα Online Κράτησης


  ΒλεφαρίδεςΦρύδιαΜάτιαΧείλη


  Extension (One by One)Extension (Mega Volume)Extension (Russian Volume)Lash LiftLash TintRefill

  Lamination LiftingHenna TintStylingΤρίχα τρίχαΣκίασηRetouch

  EyelinerLashlinerΚάτω βλέφαροRetouch

  ΧείληLip LightRetouch


  Στοιχεία επικοινωνίας

  Θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς και να σας εξυπηρετήσουμε σε ένα από τα καταστήματα μας.